De rijschool

Wie ben ik

Mijn naam is Jeroen de Vaan, ik ben 28 jaar en woon in Veldhoven. Ik heb mijn opleiding tot rij-instructeur afgerond op de Veldhovense rij-instructeurs opleiding. Na het behalen van mijn instructiepapieren ben ik aan de slag gegaan bij een rijschool. Toen wist ik het zeker, hier ligt mijn passie, dit wil ik doen! Na vele complimenten en goede prestaties vond ik het tijd om voor mezelf te beginnen.

Ik heb gekozen voor het vak rij-instructeur omdat ik vanaf mijn 18de nergens liever was dan op de weg. Toen ik op een dag bij mijn moeder in de auto zat, gaf ik haar tips en legde dingen uit, waarop mijn moeder zei: “Waarom word je geen rij-instructeur?” Dat moment heeft me aan het denken gezet. Bij dit vak zou ik mijn passie en het verantwoordelijkheidsgevoel over kunnen brengen op mijn leerlingen. Door de opleiding, de stage en mijn werkervaring ben ik nu een gedreven en enthousiaste rij-instructeur geworden!

Waar sta ik voor:

  • Persoonlijke benadering
  • Lessen op maat
  • Betrokkenheid
  • Verantwoordelijkheid

 

Het is mogelijk om de verschillende rijscholen uit Veldhoven te vergelijken een van deze manieren is via het rijscholen register.
Klik hier om de verschillende rijscholen uit Veldhoven te vergelijken via het rijscholen register.