Rijbewijs B

Ben je 16,5 jaar of ouder, dan mag je beginnen met het behalen van je autorijbewijs! Na je 17e levensjaar mag je op examen! Haal je je rijbewijs voor je 18e, dan mag je alleen rijden onder begeleiding. Vanaf je 18de verjaardag mag je de weg op zonder begeleiding.

Het autorijbewijs halen is voor iedereen een andere ervaring. De een vindt het spannend, de ander vindt het super leuk! Of misschien wel allebei. Bij Rijschool Jeroen de Vaan maak ik het niet alleen zo leerzaam, maar ook zo leuk mogelijk!

Theorietoets

Het is de bedoeling dat je de theorietoets zelf regelt. Je kunt de toets aanvragen via de website van het CBR. Zorg dat je op tijd begint met het leren van de theorie. In de praktijklessen zul je hier ook profijt van hebben. Het is belangrijk dat je een theorieboek hebt dat niet ouder is dan 2 jaar.

Het word aangeraden om de studie van je theorie zelf te doen. Je kunt online een boek aanschaffen en oefen examens kopen. Spoed en 1 dagcursussen worden erg afgeraden omdat hier de kennis van de theorie niet goed word overgebracht, er word alleen opgeleid om meteen te slagen.

Wil je echt graag klassikaal les volgen. Kijk dan even op http://www.ed-ucation.nl

Wat moet ik allemaal regelen?

Klik op het onderdeel waarover je graag wat meer zou willen weten.

Eigen verklaring
Rijschool machtigen
Tussentijdse toets
Praktijkexamen
Faalangstexamen