Gastenboek

Heb je een leuke ervaring of opmerking die je wilt delen met mij? Plaats dan gerust een bericht in het gastenboek!

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
59 berichten.
Charlotte Charlotte uit Eindhoven schreef op 12 juli 2021 om 10:04:
Ik heb echt top lessen gehad bij Jeroen! Hij is duidelijk in wat beter kan en waar je meer op moet letten maar het is ook altijd gezellig. Voelde me erg op mijn gemak in de auto met hem. Soms moest hij wel even streng zijn om het chaotische eruit te schoppen maar dat was ook nodig. Daarom ook in een keer geslaagd.😁 Echt een aanrader!
Xander Van Mol Xander Van Mol uit Veldhoven schreef op 27 juni 2021 om 12:17:
Top rijschool. Heel leuke tijd gehad en is zeker aan te bevelen👍
Mathijs De Koning Mathijs De Koning uit Veldhoven schreef op 20 juni 2021 om 14:05:
Erg tevreden! Altijd fijne en leerzame lessen gehad van Jeroen. In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankjewel Jeroen!
Dieuwke Dieuwke uit Eindhoven schreef op 4 april 2021 om 20:35:
Ontzettend gezellige en leuke lessen gehad bij Jeroen. Ik voelde me vanaf het begin af aan op mijn gemak bij hem in de auto. Hij weet goed hoe hij je gerust moet stellen als je even zenuwachtig bent of iets spannend vindt. Hij is erg begripvol en het is duidelijk te merken dat hij plezier heeft in wat die doet. Hij heeft veel passie voor zijn vak en zet altijd net dat stapje extra voor zijn leerlingen. Dankjewel voor de leuke lessen!
Sterre van Lieshout Sterre van Lieshout uit Veldhoven schreef op 17 maart 2021 om 21:49:
Zeer tevreden! Jeroen is een goede instructeur waar je ook nog is lol mee kan hebben. Serieus en streng wanneer het nodig is en weet wat je nodig hebt of wat je nog moeilijk vind. Daarom ook ik in 1 x geslaagd. Dikke aanrader!
Stan Sarbach Stan Sarbach uit Veldhoven schreef op 8 december 2020 om 11:53:
Ik heb met heel veel plezier gelest bij Jeroen! Hij kan af en toe streng zijn maar dat was in mijn geval ook echt nodig. Daarnaast altijd leuke ritten gereden met hem! Dus echt een aanrader!
Sanne Willems Sanne Willems uit Veldhoven schreef op 7 december 2020 om 14:23:
Super leuke lessen gehad van Jeroen! Veel geleerd en geoefend en daardoor in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Waren erg gezellige lessen, bedankt!
Casey Casey uit Veldhoven schreef op 4 december 2020 om 14:39:
Erg tevreden! De lessen waren altijd goed en gezellig. Jeroen houdt goed rekening met de dingen die nog moeilijk zijn en weet precies hoe hij op de juiste manier lessen geeft. Dan ook in 1x geslaagd, bedankt!
Aniek Aniek uit Veldhoven schreef op 24 augustus 2020 om 16:59:
Jeroen liet me altijd op mijn gemak voelen tijdens de rijles. Dankzij zijn goede hulp en fijne tips heb ik mijn rijbewijs in één keer kunnen halen! Superfijn! Dankjewel Jeroen
Isa Isa uit Veldhoven schreef op 19 augustus 2020 om 14:06:
Door de goede rijlessen en fijne hulp van Jeroen heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald! Jeroen zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur en dat je vertrouwt raakt in je eigen kunnen.
bente bente uit veldhoven schreef op 14 augustus 2020 om 10:22:
Ik ben altijd goed geholpen door Jeroen, hij liet me op me gemak voelen tijdens het rijden. Ik heb me rijbewijs in 1 keer gehaald met de hulp van Jeroen. Aanrader !
TIMO TIMO uit veldhoven schreef op 14 augustus 2020 om 08:09:
Ben goed geholpen door jeroen. Het waren super leuke rijlessen.
Fons van Sambeek Fons van Sambeek uit Veldhoven schreef op 3 augustus 2020 om 13:42:
Jeroen heeft mij enorm goed geholpen met het halen van mijn rijbewijs. Ik voelde me altijd op mn gemak en dat heeft n hoop leuke en vooral effectieve rijlessen opgeleverd!
daan van der linden daan van der linden uit eindhoven schreef op 22 juli 2020 om 13:19:
iemand met veel passie voor zijn beroep! ik had veel angst in het begin maar met de hulp van Jeroen ben ik daar overheen. ook nog de eerste keer geslaagd!
Sita Sita uit Veldhoven schreef op 20 juli 2020 om 16:08:
Veel geleerd en altijd super leuke rijlessen gehad. De eerste keer geslaagd met de hulp van Jeroen, erg bedankt😁
dion dion uit veldhoven schreef op 20 juli 2020 om 10:52:
Super leuke lessen gehad en echt heel veel geleerd!! soms een beetje streng😉 maar dat heeft wel veel goed gedaan en daarom heb ik de eerste keer wel mijn rijbewijs binnen! heel erg bedankt voor al die tijd die we samen hebben gereden. Als je nog een rijschool zoekt is dit zeker een goede!😁
Daria Kravchenko Daria Kravchenko uit Veldhoven schreef op 27 juni 2020 om 12:28:
If you are looking for a driving instructor who is passionate about his job and finds an individual approach to each student then Jeroen is your man. I became Jeroen's student in October 2019 and in June 2020 I passed my driving exam on the first try considering that I didn't have lessons for 2 months because of the CORONA-19. Thank you very much Jeroen for your professionalism. P.S. My husband was really impressed by my driving skills when I drove by myself for the first time.
Sterre van Heugten Sterre van Heugten uit Veldhoven schreef op 20 januari 2020 om 23:31:
Jeroen liet mij zien dat eigenwijs niet altijd even wijs is 😉 Ik dacht vaak dit kan wel, dit past wel, maar Jeroen heeft mij geleerd om het risico van het verkeer in te zien. Verder kan Jeroen heel goed uitleggen en werkt hij goed stap voor stap. Een betere voorbereiding op mijn praktijkexamen had ik niet kunnen hebben. Zeker een rijschool die ik aanraad voor anderen!!
Ruben Ruben uit Veldhoven schreef op 24 december 2019 om 16:04:
Door de leerzame instructies van Jeroen kon ik bepaalde verkeerssituaties beter inschatten, en makkelijk een 'plannetje' in mijn hoofd maken. Hierdoor kan ik op een veilige manier genieten van het autorijden! Verder een erg geduldige rijinstructeur, waar ieder foutje duidelijk uitgelegd werd (door aantekeningen, of zelfs op Google maps). Ik kan Jeroen echt van harte aanbevelen!
Jeroen Jeroen uit Veldhoven schreef op 23 december 2019 om 19:27:
Het gastenboek doet het weer! Er zit een gat tussen de berichten op dit gastenboek omdat deze de laatste 3 jaar niet in gebruik is geweest! de oudere berichten zijn gelukkig bewaard gebleven!