Gastenboek

Heb je een leuke ervaring of opmerking die je wilt delen met mij? Plaats dan gerust een bericht in het gastenboek!

 

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
76 berichten.
Zep Zep uit Veldhoven schreef op 21 oktober 2023 om 19:22:
Jeroen laat het duidelijk weten waar je nog beter moet opletten, waardoor je het ook echt leert. De lessen liepen erg soepel en het praten is altijd gezellig.
Fenne Fenne uit Veldhoven schreef op 12 oktober 2023 om 09:24:
Ik heb fijne rijlessen bij jeroen gehad! Hij legt goed uit en weet waar je nog goed op moet oefenen. Ik heb een fijne ervaring en wil hem ook bedanken hiervoor.
Merel van den boogaard Merel van den boogaard uit Veldhoven schreef op 10 augustus 2023 om 04:18:
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met jeroen. Hij legt goed uit wat je goed en fout doet en weet goed wat je nog moet oefenen voor je examen. Het was altijd super gezellig tijdens de rijlessen en ik wil hem dan ook bedanken voor de fijne ervaring en het behalen van mijn rijbewijs hierdoor.
Esmee Esmee uit Veldhoven schreef op 11 april 2023 om 12:03:
Jeroen geeft op een hele fijne en rustige manier les. Hij legt goed uit wat je goed of fout doet en helpt je om te verbeteren. Hij zorgt ervoor dat je rustig leert blijven als je het rijden eng vindt. Kortom hele fijne lessen gehad en ben door Jeroen goed voorbereid op examen gegaan! Met als resultaat in 1 keer geslaagd!
Koen Koen uit Opperstehei 14 schreef op 4 maart 2023 om 16:33:
Het was altijd superrelaxt rijden met Jeroen, soms moest hij wat kleine foutjes benoemen maar dat deed hij dan ook zeer goed. Ondanks dat het af en toe minder ging bleef hij positief en we gaan zeker nog n keer padellen.
Ann Britt Ann Britt uit Knegsel schreef op 21 februari 2023 om 14:55:
Hele fijne rijlessen hier gehad. Jeroen blijft rustig en legt goed uit wat je fout/goed doet. Hij zorgt ervoor dat je niet zo gespannen bent, en dat rijden een plezier is. Ook altijd in voor een gezellig praatje. Zeker een aanrader, in één keer geslaagd!
Roos Blankers Roos Blankers uit Veldhoven schreef op 4 januari 2023 om 23:40:
Rijbewijs in 1x gehaald met goede hulp van jeroen! Hij weet precies wat je nog moet oefenen en stelt je helemaal gerust als het even niet lukt. Altijd weer een pretje om te gaan lessen! Dankjewel Jeroen
Loek Pardoel Loek Pardoel uit Veldhoven schreef op 21 november 2022 om 16:10:
Hele gezellige rijlessen gehad bij Jeroen. Hij legt alles goed uit en vind het helemaal niet erg om extra na de les nog door te rijden. Dat vond ik een groot voordeel. Bedankt Jeroen !!
Martine Martine uit Veldhoven schreef op 10 november 2022 om 16:33:
Jeroen is een super goeie rij-instructeur! Ontspannen, echt vriendelijk, grappig, kundig! Ik ben vandaag de eerste keer geslaagd, faalangst examen. Jeroen heeft t voor elkaar gekregen mij door al mijn zenuwen heen super goed voor te bereiden op t examen. Et Voila! GESLAAGD. Onwijs happy. Thanks Jeroen!!!
Hannah Bours Hannah Bours uit Veldhoven schreef op 7 september 2022 om 20:15:
Ik heb zeer fijne en leerzame rijlessen gehad bij Jeroen. Hij heeft erg veel geduld, en er was altijd goede, duidelijke uitleg. Meteen de eerste keer geslaagd; zeker een aanrader!
Anancha Anancha uit Veldhoven schreef op 7 september 2022 om 10:08:
Super fijne en gezellige lessen gehad bij Jeroen! Hij legt super fijn en rustig uit en geeft je altijd de ruimte om nog dingen te oefenen die je moeilijk vind. Bedankt Jeroen!
Gillian Gillian uit Eindhoven schreef op 3 juni 2022 om 10:38:
Ik ben geslaagd! Ik heb hele leuke, gezellige en leerzame rijlessen gehad. Jeroen geeft duidelijke instructies, en hij heeft mij vertrouwen gegeven. Bedankt!
Lennart Lennart uit Eindhoven schreef op 20 april 2022 om 19:07:
Top rijschool! Hele fijne leerzame lessen gehad bij Jeroen. Duidelijke communicatie en gaf me de vertrouwen die ik nodig had waardoor ik in één keer slaagde. Nog een speciaal bedankje voor de kans die je me hebt gegeven om foto's te maken van jouw auto 🙂
Luuk Jansen Luuk Jansen uit Veldhoven schreef op 22 december 2021 om 17:24:
Super blij met mijn keuze om naar Jeroen te gaan voor rijlessen. Gezellige maar vooral leerzame lessen gehad met duidelijk uitleg. Met mijn eerste examen gelijk geslaagd terwijl ik vol vertrouwen achter het stuur zat! Bedankt Jeroen!
Robin Robin uit Waalre schreef op 5 november 2021 om 16:44:
Hele leuke rijlessen gehad bij Jeroen! Er wordt veel tijd genomen om dingen duidelijk uit te leggen en om er daarna mee te oefenen. Het waren fijne, gezellige en leerzame rijlessen. Super rijschool en zeker aan te bevelen!
Loran Loran uit Eindhoven schreef op 27 juli 2021 om 16:28:
Zeer goede rijschool! Ik heb leuke lessen gehad waarin ik goed heb leren rijden. Jeroen is een fijne instructeur die heel duidelijk is. In een keer geslaagd, Jeroen bedankt!
Koen Baetsen Koen Baetsen uit Veldhoven schreef op 13 juli 2021 om 15:18:
Veel leerzame en fijne lessen gehad, duidelijk wat er beter kon zodat je er echt wat van leert en ook gewoon erg gezellig! Bedankt Jeroen!
Charlotte Charlotte uit Eindhoven schreef op 12 juli 2021 om 10:04:
Ik heb echt top lessen gehad bij Jeroen! Hij is duidelijk in wat beter kan en waar je meer op moet letten maar het is ook altijd gezellig. Voelde me erg op mijn gemak in de auto met hem. Soms moest hij wel even streng zijn om het chaotische eruit te schoppen maar dat was ook nodig. Daarom ook in een keer geslaagd.😁 Echt een aanrader!
Xander Van Mol Xander Van Mol uit Veldhoven schreef op 27 juni 2021 om 12:17:
Top rijschool. Heel leuke tijd gehad en is zeker aan te bevelen👍
Mathijs De Koning Mathijs De Koning uit Veldhoven schreef op 20 juni 2021 om 14:05:
Erg tevreden! Altijd fijne en leerzame lessen gehad van Jeroen. In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dankjewel Jeroen!